Home Curatatarea Perdelelor

Noi sfatuim oamenii sa spele perdelele, suporturile de perdele si alte accesorii ale acestora o data la fiecare 6 luni si chiar si mai des, daca cineva din casa sufera de astm sau de alte alergii. Poluarea din aer, fumul si nicotina ataca de asemenea pe langa sanatatea dvs si fibrele perdelelor.

Serviciul de intretinere a perdelelor de la Curatatoria Crinul este condus de experti in curatare, care vor curata si calca perdelele dumneavoastra, indiferent de marimile lor, la un nivel de perfectiune potrivit pentru o casa absolut curata - acestia garanteaza un rezultat final de calitate la un nivel profesionist.

Procesul :curatat pulover, curatat cravata, curatat fular, curatat bluza, curatat geaca

curatat canadiana, curatat cersaf pat, curatat cersaf plic, curatat fata perna, curatat prosopTratare minutioasa: masinile noastre au o capacitate mare si permit ca spalarea perdelelor sa fie facuta fara a le inghesui pentru o curatare minutioasa si in special pentru a nu strica structura textilelor.

curatat fata masa, curatat halat baie, curatat halat casa, curatat pijama, curatat chilotiCuratare/spalare delicata. Utilajele concepute pentru a trata perdelele folosesc programe speciale. Aceste programe reduc actiunea mecanica exercitata asupra textilelelor si folosesc temperaturi scazute care reduc considerabil stresul termic la care sunt supuse captuseala, dublura, greutatea si designul perdelelor.

curatat maieu, curatat ciorapi, curatat perdele, curatat palton, curatat canadiana pufCalcare la nivel suspendat cat si pe mese supradimensionate pentru o calitate mai buna.

 

 

 

 
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services