Home Sfaturi Utile

Sfaturi utile pentru hainute fericite curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasa

curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaNu uitati cand cumparati o haina, ca aceasta va trebui spalata intr-o zi. Verificati sau pastrati eticheta cu simbolurile de intretinere deoarece majoritatea hainelor necesita conditii speciale de spalare.
Rezistati ispitei de a scoate petele acasa, mai ales in cazul in care produsele au indicatii clare de spalare in curatatorii specializate.
curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaPetele lasate pe haine un timp indelungat pot deveni imposibil de scos. Din aceasta cauza, hainele patate trebuie aduse cat mai repede la curatatorie.
Cand va aduceti hainele la spalatorie, nu uitati sa indicati personalului petele greu de observat. Prin aceasta metoda ne asiguram ca utilizam produsele potrivite in timpul procesului de curatare.
curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaProdusele zilnice de ingrijire corporala pot duce la patarea sau ingrasarea hainelor. Inainte sa va imbracati, permiteti lotiunilor, parfumelor sau antiperspirantelor sa se usuce, deoarece unele ingrediente din aceste produse pot avea efecte adverse asupra culorilor hainelor.
curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaAduceti piesele asortate impreuna la curatatorie. De exemplu, daca aduceti sacoul unui costum, aduceti si pantalonul sau fusta, chiar daca acestea din urma nu sunt murdare sau patate. In acest fel, daca apar mici decolorari la nivelul materialului, piesele vor putea fi purtate in continuare impreuna.
curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaPentru a preveni decolorarea fibrelor, precum si fixarea eventualelor pete in tesut, evitati expunerile excesive la lumina soarelui sau la lumina artificiala puternica.
Caldura generata de fierul de calcat poate fixa petele definitiv. Nu calcati hainele care prezinta pete.
curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaNu utilizati dizolvant sau alte solutii pe baza de alcool pentru scoaterea petelor de oja, pix sau alte pete greu de indepartat.
Rezistati tentatiei de a spala acasa cat mai multe haine, chiar daca stiti cum sa procedati, riscati doar sa va stricati lucrurile.
 curatat haine din piele,curatat rochii ocazie, curatat haine mireasaEchipele noastre de profesionisti  va stau la dispozitie cu cele mai performante echipamente si produse pentru a va scapa de orice tip de pata de pe orice tip de haina.
Curatatoria Crinul spalatorie haine si curatatorie haine este si va fi intoteauna aproape de dumneavoastra.

 
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services